Naiselle orgasmi mies panee naista

naiselle orgasmi mies panee naista

Pitkän ja perusteellisen nuolemisen jälkeen Antti ojensi Terolle aikaisemmin lupaamansa vesilasin, minkä Tero hörppi hetkessä. Useiden tuntien pästä Tero heräsi. 50-vuotias mies, joka oli valkoisia alushousuja lukuunottamatta alasti. Antti talutti kahlitun Teron vessaan ja antoi Teron tehdä tarpeensa. Kyllä mulla on muitakin keinoja jossei Anu ala vähitelleen uskoon Sedän sanaa se on ihan susta kiinni jos sä oot kiltti niin mun ei tartte rangaista sua, vaan me voidaaan paneskella ihan rennosti ja mukavasti ilman kipuja. Kouriminen ei ollut niin kivuliasta kuin piiskaaminen, mutta oli nöyryyttävä maata täysin avuttomana takapuoli levitettynä ilmassa jonkun vieraan miehen tutkittavana. Teroa vähän arvelutti, kun mies asui niin kaukana maalla. Antti poistui hetkeksi ja toi lasin vettä. Huomattuaan tämän Antti läimäytti Teron kullia ja osittain kiveksiä toisellaan kädellän sen verran kovaa, että kiihotus katosi nopeasti. Antti pani Teron pyllyä intensiivisesti jonkin aikaa kunnes tuli ja antoi sperman valua Teron sisän. Tero aneli armoa, mutta tietenkin turhaan.

Mies ja nainen sängyssä panoseuraa netistä

Antti uhkasi ja jatkoi Saat sitä varten pinsetit, että nypit jokaisen karvan heti pois kun se alkaa kasvaa. Koska Tero oli hyvin janoinen, hän joi veden ja sperman nopeasti pahemmin maistelematta. Tero voihki valtavista kivuista pitkän kunnes kulli ja kivekset tottuivat pyykkipoikiin ja chilitahnan vaikutus alkoi hävitä. Antti työnsi Teroa käytävä eteenpäin ja avasi teräsoven avaimella. Tätä jatkui hyvin pitkän. Asento ei ollut lainkaan kivulias ja raikas ilma tuoksui ihanalle kellarin tunkkaisen hajun jälkeen. Vähän intohimoa siihen, kuulitko! Teron kädet olivat käsiraudoissa selän takana ja kaula oli lukittu remmillä pukkiin joten Tero ei pystynyt liikuttamaan pätän lainkaan. Kireät alushousut korostivat Joren kaljamahaa, joka osittain roikkui alushousujen pällä. Ihmeteltyän vähän aikaa mitä se oli, Tero arvioi metsässä oli pilkkopimeä, joten hän ei nähnyt käytännössä mitän että joka puolella oli muurahaisia. Kettingit kiristivät Teron jalkoja lattian suuntaan. Turpa kiinni ja pysy paikallasi, saat vielä 30 iskua, jotka sä lasket, ja levitä ne haarasi, että näen samalla sun pyllyreiän Tero levitti haaransa ja alkoi itkien laskea. Nyt saat maistaa sitä mun solmuruoskaa! Mene nelinkontin, niin saat piiskaa siitä, ettet vastannut kysymykseeni Mihin kysymykseen?

naiselle orgasmi mies panee naista

Nyt teit elämäs virheen Antti uhosi ja lähti uhakaavasti kävelemän portaita ylös. Hän nuoli Antin kullia eri puolilta kunnes se alkoi herätä. Antti käski Teroa pyyhkimän suunsa ja nielemän kaiken. Se oli Terosta vielä pahempaa kuin pyllyyn naiminen, koska Jore kulli oli niin pahanmakuinen, ruma ja rupinen. Vettä alkoi valua hitaasti Teron pyllyyn. Alushousujen alta nouseva tuoksu oli voimakkaan miehinen. Antti työnsi veltostuvan kullinsa Antin suuhun. Koska vittuilit alussa niin paljon, saat viettä yösi pukilla. Antti poistui hetkeksi oven taakse ja palasi ison laatikon kanssa. Välillä Antti läimäytti Teroa munille ja pakotti Teron pistämän kielen syvemmälle ja naimaan kielellän Antin peppuaukkoa. Vähän ajan kuluttua Tero siirtyi imemän. Lopetettuaan kourimisen Antti käski Teroa nuolemaan pepussa olleet sormet. Osa roikkui Teron esinahassa ja osa oli kullin juuressa. Survottuaan sitä eri suuntiin reijässä, Antti laittoi myös toisen sormen sisän ja kokeili niillä reijän seiniä.


Terosta oman kakan nuoleminen oli kuvottavinta mitä oli koskaan tehnyt. Antti julkkisten alastonkuvia pillun hyväily vain oli paikallaan ja antoi Teron työnnellä peppuaan edestakaisin Antin kullissa. Jatkossa Pimpsan pitä itse huolehtia siitä, että ihossa ei ole karvoja, muuten tulee rangaistus. No nyt voisit sitten rueta riisumaan mun alushousuja suullasi Jore komensi Teroa. Teron tuli nousta makaavan Antin pälle, laittaa Antin kulli peppuunsa ja ratsastaa Antilla. Tämän sanottuaan Antti poistui huoneesta. Mee selälles lattialle, niin mä istun sun pällesi. Aluksi vesi vain kutitti, mutta kun suoli alkoi täyttyä naiselle orgasmi mies panee naista Teron olo tuli epämielyttäväksi. Vesi tuntui ensin kylmältä elimistössä, mutta ei epämielyttävältä. Tero yritti huutaa mutta suupallon takia mitän muuta kuin vaimeata ininä ei tullut. Ihailtuaan vähän aikaa Teron auki ammottavaa reikä sulkijalihakset olivat avanneet Teron pyllyn Antti siirtyi Teron eteen ja käski Teron avata suunsa. Tero roikkui katosta tiukasti kiinni.


Suihinotto tekniikka sukkahousu seksi

No niin, polvilles siitä Anu! Vähitellen Antin kulli alkoi lähestyä Teron peppureikä. Jos ei tä homma suju, niin voidaan käyttä solmuruoskaa tiedätsä kuule mikä se on? Jos tänne tulee kakkasella pyllyllä, kärsii itse. Teron asento oli hyvin epämukava; kädet alkoivat puutua todella pahasti ja jalat olivat jo aivan krampissa. Sakke oli laiha ja noin kolmenkymmenen iässä. Tero uskoi halkeavansa kun kulli työntyi sisälle sentti sentiltä ja alkoi taas huutaa. Ja siinä ei jumalauta rukoukset auta! Huone oli kalustettu ja keskellä oli sänky. Tero jäi pois pysäkiltä, josta oli sovittu ja bussin jatkettua matkaa tien toisella puolella oli pysäköity sininen BMW, jossa oli tummahiuksinen, parrakas ja  roteva mies.

naiselle orgasmi mies panee naista

Seksiseuraa rauma kyrvän imeminen

Peloissaan Tero totteli nopeasti. Aina kun kulli työntyi sisän Jore puuskaisi uuuggh. Jos sä rikot näitä säntöjä saat rangaistuksen. Lopulta koko ruumis kutisi ja pisteli. Tero ei itse muista miten oli palannut metstästä, vaan heräsi jälleen kopissa, jossa oli aikaisemminkin ollut. Isku oli sen verran kova, että Tero ei uskaltanut enä olla tottelematta ja työnsi kielensä ulos. Tänä aikana Tero joutui palvelemaan Antin lisäksi useita Antin tuttavia. Sitten Antti käski Teroa ojentamaan kätensä seinän keskellä oleviin remmeihin. Naiminen tapahtuikin usein vasta julman rangaistuksen jälkeen, niin että Tero pylly tai koko ruumis oli viiruilla kepiniskuista. Tero loikki portaat ylös hetkessä, huomatakseen, että portaiden yläpässä oleva ovi oli lukossa. Siinä olikin sitten Anun lounas, muuta ateriaa et tänän saa, paitsi makkaraa saat ehkä vielä maistella. Mikäli et pidä tämänkaltaisista tarinoista, jätä se lukematta. Aluksi tämä ei tuntunut miltän, mutta vähitelleen kipu koveni niin paljon, että Teron oli pakko huuttaa. Piiska alkoi viuhua ja iski Teron paljastettuun pyyllyyn, joka oli jo entuudestaan haavoilla.